Filters

Waarvoor

Soort product

Geschikt voor

WLS

Onze WLS Subliem formules bevatten vitaminen en mineralen die uw lichaam, na het ondergaan van een gastric bypass of sleeve behandeling, nodig heeft. De stoffen ondersteunen het lichaam. Deze aanvulling wordt langdurig geadviseerd om, naast een evenwichtig voedingspatroon, voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen.

Onder de producten kunt u meer informatie lezen over de verschillende WLS formules.

WLS Subliem GBP Formule
WLS Subliem GBP Formule
WLS Subliem GBP Formule
3,8 sterren
(128)
Vanaf € 11,95
WLS Subliem Sleeve Formule
WLS Subliem Sleeve Formule
WLS Subliem Sleeve Formule
4,4 sterren
(15)
Vanaf € 11,95
WLS Subliem Mini Formule
WLS Subliem Mini Formule
WLS Subliem Mini Formule
4,8 sterren
(18)
Vanaf € 11,95
WLS Subliem GBP Kauwtablet
WLS Subliem GBP Kauwtablet
WLS Subliem GBP Kauwtablet
4,8 sterren
(16)
Vanaf € 40,95Weigth Loss Surgery

WLS, een afkorting voor Weight Loss Surgery, staat voor chirurgische ingrepen die worden uitgevoerd om gewichtsverlies te bewerkstelligen. Tijdens deze procedures verkleint de chirurg de omvang van de maag. Soms wordt ook de route van de dunne darm gewijzigd. Dit resulteert in een beperktere voedselinname en het eten van kleinere porties, wat leidt tot gewichtsverlies. Er zijn diverse WLS-behandelingen, zoals een gastric bypass, sleeve en mini gastric bypass (omega-loop).


Waarom een WLS multivitamine innemen?

Behalve gewichtsverlies is het ook belangrijk om aan te stippen dat een maagverkleining kan leiden tot voedingstekorten. U krijgt vitaminen en mineralen met name binnen via voeding. Na een maagverkleining is het echter moeilijker om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen omdat u alleen kleine porties kunt eten. Bovendien kan uw lichaam na de operatie minder vitaminen en mineralen opnemen. Deze tekorten kunnen verschillende klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid en een verminderde weerstand.


Wat is het verschil tussen de WLS Subliem formules?

WLS Subliem GBP formule

WLS Subliem GBP formule is een gespecialiseerde multivitamine na een gastric bypass. Met een hogere dosering vitamine D3 en B12 draagt deze multivitamine bij aan de aanmaak van rode bloedcellen en ondersteunt het de botten. Ook helpt vitamine D3 bij een betere opname van calcium.

WLS Subliem Sleeve formule

WLS Subliem Sleeve formule is een gespecialiseerde multivitamine in capsulevorm die is ontwikkeld om het tekort aan vitaminen en mineralen uit voeding aan te vullen na een sleeve behandeling. In deze multivitamine zitten onder andere verschillende B-vitaminen die helpen vermoeidheid te verminderen. IJzer bevordert de energiestofwisseling. Vitamine C en D ondersteunen uw weerstand en dragen bij aan een betere opname van onder andere calcium.

WLS Subliem Mini

Een mini gastric bypass, ook wel omega-loop bypass genoemd, resulteert in een sneller verzadigd gevoel, wat leidt tot een verminderde voedselinname.  WLS Subliem Mini is een geavanceerde multivitamine in de vorm van snel oplossende capsule. De samenstelling van deze formule is gebaseerd op de nieuwste inzichten. Bijzondere aandacht is besteed aan een verhoogd gehalte aan vitamine D en B12.

WLS Subliem GBP Kauwtablet

WLS Subliem GBP Kauwtablet is een gespecialiseerde multivitamine in een kauwtablet, ontwikkeld om het tekort aan vitamines uit voeding te ondersteunen na een gastric bypass. Er is veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een compacte en smaakvolle kauwtablet. Bij de WLS Subliem GBP Kauwtablet wordt gratis de IJzer Formule geleverd. Dit zijn kleine tabletjes ter aanvulling op de kauwtabletten.


Wat is het verschil tussen het kauwtablet en de capsule?

De WLS Subliem GBP formule en de WLS Subliem GBP kauwtablet zijn beide ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ze bevatten ook dezelfde samenstelling en hoeveelheid vitaminen en mineralen, met uitzondering van de mineralen ijzer, koper en zink. Deze mineralen beïnvloeden sterk de smaak van het kauwtablet, daarom zijn deze uit het kauwtablet gehaald. Bij de WLS Subliem GBP Kauwtablet wordt gratis de IJzer Formule geleverd. Dit zijn kleine tabletjes ter aanvulling op de kauwtabletten. Heeft u moeite met het innemen van capsules dan raden wij de WLS Subliem GBP Kauwtablet aan.


Wanneer uw WLS multivitamine innemen?

Neem 1x per dag één capsule of kauwtablet in, op een tijdstip naar wens. Voor de meeste gebruikers is één uur na de maaltijd het beste moment. De capsule kunt u het beste innemen met water, een lepel vruchtenmoes of een ander vloeibaar voedingsmiddel. Niet innemen met een zuivelproduct. Bij het gebruik van een los calciumsupplement of zuivelproduct, dient er minimaal 2 uur tussen de inname van het WLS Subliem supplement en het calciumsupplement of het zuivelproduct te zitten.


Tips voor inname WLS multivitamine?

  • Door de capsule of het kauwtablet 1 à 2 uur na het ontbijt of de lunch in te nemen, voorkomt u een zwaar gevoel op de maag of zelfs misselijkheid.
  • Als u moeite heeft met het doorslikken van de capsule dan kunt u deze bevochtigen, zodat deze gladder wordt en makkelijker in te nemen is.
  • Kies bij de inname van de capsule met vruchtenmoes of een ander vloeibaar voedingsmiddel voor een suikervrij product. Suikervrije voedingsmiddelen voorkomen namelijk een misselijk gevoel.
  • U mag de capsule ook openmaken en de inhoud mengen met een vloeibaar voedingsmiddel, zoals vruchtenmoes.
  • Eet en drink geen grote hoeveelheden rondom de inname van het supplement. Dit om misselijkheid te voorkomen.

Contacteer ons

Bent u op zoek naar meer informatie om de juiste keuze te maken of heeft u nog vragen over onze producten? Onze klantenservice is u graag van dienst! Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Wilt u een WLS Subliem Formule een aantal dagen uitproberen? Dan kunt u via onze klantenservice een  gratis proefverpakking voor 7 dagen aanvragen.