Alles over ons

Vitaminen op Recept bestaat sinds 2005. Vanaf het begin leveren wij kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. En met succes; duizenden klanten weten ons inmiddels te vinden. Compromisloze kwaliteit, een prettige prijs en een correcte service zijn de sleutel tot dit succes. Vanaf dag 1 pakken wij de dingen anders aan zoals u die bij de drogist of apotheek gewend bent. Onze producten koopt u voor bijna een half of heel jaar, daarmee pakt u gelijk een flinke korting. Bovendien leveren wij de producten snel en gemakkelijk bij u thuis. Onze speciale brievenbus verpakking kan zo door de brievenbus (vandaar de naam) en zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten of uw producten bij de buren moet gaan ophalen. En onze service is gegarandeerd! Niet alleen door ons, maar ook door het Webshop Keurmerk dat onze webshop uitgereikt heeft gekregen. Hiermee weet u zeker dat u veilig koopt zonder verrassingen.

Onze missie

Vitaminen op Recept levert al jaren aan duizenden klanten hoogwaardige vitaminepreparaten. Wij leveren een optimaal product tegen een betaalbare prijs met een hoog serviceniveau.

Onze visie

Vitaminen op Recept wil betaalbare, kwalitatief hoogstaande producten leveren om zo de gezondheid en het welbevinden van haar klanten te optimaliseren. Voor nu, morgen en in de toekomst.

Formulering volgens eigen recept

Veel van onze producten zijn geheel volgens ons eigen recept gemaakt zodat wij kwalitatief hoogwaardige producten kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Wij maken een groot deel van onze producten onder licentie en in eigen beheer. Dit doen we bij (inter)nationale, grote fabrikanten waarmee wij langlopende overeenkomsten hebben.

Disclaimer

Onze producten zijn niet bedoeld voor het voorkomen, behandelen en/of verhelpen van ernstige aandoeningen of ziekten. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Raadpleeg voor gebruik van onze producten een arts in geval van medicijngebruik of bij ziekte.