Probiotica

Probaflor Plus

5 sterren
1 Beoordeling
Probaflor Plus
5 sterren
1 beoordeling
 • Hoog gedoseerde probiotica mix met 20 bacteriestammen
 • 25 miljard kolonievormende eenheden per dagdosering
 • Met maagzuurresistente capsules (EMBO CAPS®)
 • Met cichorei en pepermunt, ter ondersteuning van de spijsvertering en darmen*
15% korting speciaal voor jou
15% korting speciaal voor jou
15% korting speciaal voor jou
Kies je verpakking
Voordeligste keuze
Aantal
Op voorraad

Beschrijving

Nupure probaflor plus bevat maar liefst 20 zorgvuldig geselecteerde bacteriestammen (met 25 miljard kolonievormende eenheden per dagdosering), wetenschappelijk onderbouwd voor optimale kwaliteit. De maagzuurresistente capsulewand zorgt ervoor dat de bacteriën levend de darmen bereiken. De exclusieve CSP™ Activ-Vital verpakking beschermen de capsules tegen licht, vocht en lucht, waardoor de kwaliteit behouden blijft.

De capsules zijn verrijkt met pepermunt- en cichoreiwortelextract. Per dagdosering bevat probaflor plus 70 mg pepermuntextract en 195 mg cichoreiwortelextract. Cichoreiwortel is rijk aan inuline en fungeert als oplosbare voedingsvezel die de bacteriën in de darmen van voeding voorziet, vooral gunstig voor de bifidobacteriën. Hierdoor ondersteunt het de spijsvertering*. Pepermunt is toegevoegd omwille van de positieve invloed op de darmgezondheid*.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Kwaliteit van de bacteriestammen

 • Zorgvuldige selectie: onze bacteriestammen worden zorgvuldig geselecteerd, met als kenmerkende eigenschap een brede samenstelling van pH-stammen. Dit waarborgt niet alleen hun overleving tot in de darmen, maar ook hun optimale werking in diverse spijsverteringsomgevingen.
 • Uitgebreide tests en onderzoek: voorafgaand aan hun toevoeging aan de capsules ondergaan de gekozen stammen uitgebreide tests en onderzoek. Deze grondige evaluatie verzekert de hoogste kwaliteit voordat ze aan het product worden toegevoegd.
 • Bestand tegen gal en maagzuur: de stammen in nupure probaflor plus zijn natuurlijk bestand tegen gal en de zure omgeving van de maag. Hierdoor bereiken ze levend de darmen, wat essentieel is voor hun effectiviteit.
 • Effectieve hechting aan het darmslijmvlies:onze stammen hebben het vermogen om effectief aan het darmslijmvlies te hechten, wat bijdraagt aan hun werking.
 • Klinisch bewezen doeltreffendheid:de doeltreffendheid van de geselecteerde stammen wordt klinisch onderbouwd door meer dan 90 studies uitgevoerd door vooraanstaande internationale onderzoekers op het gebied van microbiologie. Dit bevestigt op overtuigende wijze de effectiviteit van nupure probaflor plus als hoogwaardig probiotica-supplement.

Kwaliteit van de EMBO CAPS® Capsule
Bij nupure probaflor plus begrijpen we de cruciale uitdaging waarmee probiotica worden geconfronteerd, namelijk het overleven in de zure omgeving van de maag. Onze oplossing hiervoor is de ontwikkeling van maagzuur-resistente capsules. Deze speciaal ontworpen capsules beschermen de bacteriestammen nauwgezet, waardoor ze intact en goed functionerend de darmen bereiken.

Kwaliteit van de CSP™ Activ-Vital verpakking
De gepatenteerde CSP™ Activ-Vital verpakking waarborgt de kwaliteit van de capsules. Deze verpakking beschermt de capsules tegen schadelijke externe factoren, zoals vocht, zuurstof, temperatuurschommelingen en (UV-) licht. Op deze manier wordt de levensvatbaarheid van de probiotica in de capsules gewaarborgd.

Europese richtlijnen
Nupure probaflor plus voldoet aan de strengste productienormen en we hechten grote waarde aan de herkomst van de bacteriestammen. Deze zijn zorgvuldig verkregen van gerenommeerde fabrikanten verspreid over de EU. Dit waarborgt niet alleen traceerbaarheid van de stammen, maar biedt ook optimale controle over de kwaliteitsformulering van het product.

Sarah
5 sterren
15-2-2024
Hele fijne capsules, ze niet te groot en elke ochtend voor het ontbijt innemen is makkelijk te onthouden. Heb echt het gevoel dat mijn darmen al rustiger zijn geworden sinds een week!
Bekijk hier alle reviews

Gebruiksadvies

Inname

Volwassenen nemen dagelijks 2 capsules nupure probaflor plus 10-20 minuten voor de eerste voedselinname.

Aangezien de kolonisatie van de bacteriën enige tijd in beslag neemt, moet nupure probaflor plus gedurende ten minste 3 maanden worden ingenomen. Deze kuren kunnen indien nodig worden herhaald. Nupure probaflor plus is ook geschikt voor langdurig gebruik.

Allergie informatie

Bevat geen allergenen.

Waarschuwing

 • Nupure probaflor plus is niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Patiënten met een immuundeficiëntie moeten het gebruik met een arts bespreken.
 • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
 • Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
 • Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Bewaaradvies

Nupure probaflor plus moet op een droge, koele plaats uit de buurt van zonlicht worden bewaard. De verpakking moet altijd goed gesloten worden gehouden om te voorkomen dat er vocht binnendringt. Het is niet nodig om het product in de koelkast te bewaren.

Samenstelling

Ingrediënten

Vulstof (maïszetmeel), EMBO CAPS® maagsapresistente capsule (hydroxypropylmethylcellulose, pectine); ProbaflorPlus Mix van bacteriestammen (Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1, Lactobacillus rhamnosus SP1, maïszetmeel, Bifidobacterium bifidum SP9, Lactobacillus plantarum NUP54, Bifidobacterium breve Bbr8, Streptococcus thermophilus Z57, Lactobacillus acidophilus LA1, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus LB2, Bifidobacterium longum ssp. longum SP54, Lactobacillus salivarius SP2, Lactobacillus crispatus SP 28, Lactobacillus paracasei NUP28, Lactobacillus fermentum CS57, Lactobacillus delbrueckii ssp. lactis LL82, Lactobacillus helveticus SP27, Lactobacillus rhamnosus CRL 1505, Lactococcus lactis SP38, Lactobacillus casei BGP93, Lactobacillus gasseri LG050, Lactobacillus plantarum P8), Cichoreiwortelpoeder (Cichorium intybus L.) met 88% inuline, cichoreiwortelextract (Cichorium intybus L.) met 20% inuline, pepermuntbladextract (Menta piperita), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren).

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules:

Ingrediënt Hoeveelheid
Bacteriemix 25 x 1 miljard KVE*
Cichoreiwortelpoeder 105 mg
Waarvan inuline 92,4 mg
Cichoreiwortelextract 90 mg
Waarvan inuline 18 mg
Pepermuntbladextract 70 mg

* KVE= *kolonievormende eenheden

Vergelijkbare producten

Probaflor
Probaflor
5 sterren
(2)
Vanaf € 24,95
Bekijk product
AREDS 2 Oogformule
AREDS 2 Oogformule
4,7 sterren
(66)
Vanaf € 59,00
Bekijk product
WLS Subliem GBP Formule
WLS Subliem GBP Formule
3,8 sterren
(128)
Vanaf € 11,95
Bekijk product
AREDS 2 Minder Zink
AREDS 2 Minder Zink
4,4 sterren
(40)
Vanaf € 59,00
Bekijk product
WLS Subliem Sleeve Formule
WLS Subliem Sleeve Formule
4,4 sterren
(15)
Vanaf € 11,95
Bekijk product

Vaak samen gekocht

Nucolsan
Nucolsan
5 sterren
(3)
Vanaf € 36,95
Bekijk product
Probiotica
Probiotica
Vanaf € 33,45
Bekijk product
Rode Klaver
Rode Klaver
Vanaf € 28,45
Bekijk product
Vitamine C en Bioflavonoïden
Vitamine C en Bioflavonoïden
4,3 sterren
(3)
Vanaf € 17,45
Bekijk product
Calci D3
Calci D3
4,7 sterren
(6)
Vanaf € 17,45
Bekijk product
Magnesium Citraat
Magnesium Citraat
4,7 sterren
(6)
Vanaf € 28,45
Bekijk product

Beoordelingen Probaflor Plus

5,0 van 5 sterren
Aantal reviews: 1
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 sterren
0

Laat een beoordeling achter

We zijn benieuwd naar uw bevindingen. Schrijf uw ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. Als u vragen of opmerkingen heeft over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we u beter helpen bij onze klantenservice, ook zij staan graag voor u klaar.

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Laatste 1 beoordelingen

Sarah
5 sterren
15-2-2024
Hele fijne capsules, ze niet te groot en elke ochtend voor het ontbijt innemen is makkelijk te onthouden. Heb echt het gevoel dat mijn darmen al rustiger zijn geworden sinds een week!