AREDS 2 Formule

AREDS 2 Minder Zink

4,4 sterren
40 Beoordelingen
AREDS 2 Minder Zink
4,4 sterren
40 beoordelingen
  • Ondersteunt de conditie van het oog
  • Goed voor het gezichtsvermogen en het functioneren van het netvlies
  • Met luteïne en zeaxanthine
  • Om scherp te blijven zien, ook in het donker
15% korting speciaal voor jou
15% korting speciaal voor jou
Kies je verpakking
Voordeligste keuze
Aantal
Op voorraad

Beschrijving

Areds 2 Minder Zink oogformule is een effectief bewezen formule. De capsule wordt snel opgenomen in uw lichaam. Het Areds 2 Minder Zink supplement is samengesteld op basis van de Areds 2 studie. Het bevat de onderzochte samenstelling met vitamine C, vitamine E, luteïne, zeaxanthine, zink en koper. De formule draagt bij aan de werking van het netvlies en ondersteunt de conditie van het oog.

Waar in onze AREDS 2 Oogformule 80 mg zink zit, bevat de AREDS 2 Minder Zink 25 mg zinksulfaat. Gebruik dit middel in overleg met een deskundige.

Wat is Macula?

De macula is een onderdeel van het oog en wordt ook wel gele vlek genoemd. Het bevindt zich achterin het oog. In de macula liggen de licht- en kleurgevoelige kegeltjes van het oog dicht bij elkaar. Dit zorgt voor een scherp gezichtsvermogen.

Vitamine C en E

De Areds 2 oogformule bevat vitamine C en vitamine E. Beide vitaminen zijn antioxidanten. Antioxidanten beschermen gezonde weefsels en cellen tegen beschadiging door vrije radicalen. Vitamine E in deze formule beschermt tegen oxidatieve stress en vitamine C ondersteunt het immuunsysteem.

Zink

Zink is een belangrijk mineraal. Het ondersteunt de conditie van het oog en helpt het gezichtsvermogen normaal te houden. Daarnaast speelt zink een rol bij het functioneren van het netvlies en draagt het bij aan een scherper zicht, ook in het donker.

Koper

Net als vitamine C en vitamine E is koper een antioxidant. Koper beschermt tegen vrije radicalen en draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

Luteïne en zeaxanthine

Luteïne en zeaxanthine zijn carotenoïden (provitamine A). Deze stof kan door het lichaam worden omgezet in vitamine A. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen, helpt om scherp te blijven zien in het donker en ondersteunt de algehele conditie van het oog. De carotenoïden: luteïne en zeaxanthine komen voornamelijk voor in groene bladgroenten, en gele of oranje groente. Deze stoffen komen ook voor in het menselijk lichaam, met name in de ooglens en de macula (gele vlek).

Anne
5 sterren
19-4-2024
Snelle s ervice ook het sturen van herinnering ervaar ik als heel prettig . Bij de laatste controle was de oogarts heel tevreden en mocht een jaar weg blijven
Bekijk hier alle reviews

Gebruiksadvies

Inname

Tweemaal daags één capsule op een door u gekozen tijdstip. Neem de capsule in met water.

Allergie informatie

Bevat geen allergenen.

Waarschuwing

  • Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Bewaar supplementen altijd op een koele (15 tot 25 ºC), donkere en droge plaats.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling

Ingrediënten

Vitaminen, olijfolie, geraffineerde zonnebloemolie, rundergelatine, emulgator (glycerine, sorbitrol), mineralen, glycerol, water, luteïne, zonnebloem lecithine, zeaxanthine, bijenwas, kleuren (ijzeroxides).

Samenstelling per dag dosering van 2 softgel capsules:

Ingrediënt Hoeveelheid
Vitamine C (als L-ascorbinezuur) 500 mg (625% DRI*)
Vitamine E (als DL-alfa-tocoferylacetaat) 400 i.e. (3333% DRI*)
Zink (als zinksulfaat) 25 mg (250% DRI*)
Koper (als kopergluconaat) 2 mg (200% DRI*)
Luteïne uit Tagetes erecta 10 mg**
Zeaxanthine uit Tagetes erecta 2 mg**

* DRI = dagelijkse referentie inname

** Geen DRI vastgesteld

Vergelijkbare producten

AREDS 2 Oogformule
AREDS 2 Oogformule
4,7 sterren
(66)
Vanaf € 59,00
Bekijk product
Calcium, Magnesium & Zink tabletten
Calcium, Magnesium & Zink tabletten
4,9 sterren
(9)
Vanaf € 26,95
Bekijk product
WLS Subliem GBP Formule
WLS Subliem GBP Formule
3,8 sterren
(128)
Vanaf € 11,95
Bekijk product
AREDS 2 Minder Zink
AREDS 2 Minder Zink
4,4 sterren
(40)
Vanaf € 59,00
Bekijk product
WLS Subliem Sleeve Formule
WLS Subliem Sleeve Formule
4,4 sterren
(15)
Vanaf € 11,95
Bekijk product

Vaak samen gekocht

Omega 3 Visolie Forte 500mg
Omega 3 Visolie Forte 500mg
4,9 sterren
(7)
Vanaf € 35,95
Bekijk product
AREDS 2 Oogformule
AREDS 2 Oogformule
4,7 sterren
(66)
Vanaf € 59,00
Bekijk product
Vitamine D3 Capsules
Vitamine D3 Capsules
4,8 sterren
(5)
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Magnesium Citraat
Magnesium Citraat
4,7 sterren
(6)
Vanaf € 28,45
Bekijk product
Epa Maxx Omega 3 Visolie
Epa Maxx Omega 3 Visolie
5 sterren
(2)
Vanaf € 41,95
Bekijk product
70+ Formule Multivitamine
70+ Formule Multivitamine
5 sterren
(5)
Vanaf € 26,95
Bekijk product

Beoordelingen AREDS 2 Minder Zink

4,4 van 5 sterren
Aantal reviews: 40
5 sterren
25
4 sterren
10
3 sterren
2
2 sterren
1
1 sterren
2

Laat een beoordeling achter

We zijn benieuwd naar uw bevindingen. Schrijf uw ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. Als u vragen of opmerkingen heeft over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we u beter helpen bij onze klantenservice, ook zij staan graag voor u klaar.

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Laatste 5 beoordelingen

Anne
5 sterren
19-4-2024
Snelle s ervice ook het sturen van herinnering ervaar ik als heel prettig . Bij de laatste controle was de oogarts heel tevreden en mocht een jaar weg blijven
HBP de Weerd
5 sterren
23-3-2024
Gebruik van dit recept, aanbevolen door de oogarts, bevalt goed. gebruik het al jaren. Het product vitaminenoprecept Areds2 minder zink snel besteld en zeer snel bezorgd.
Theo Blommestijn
5 sterren
14-2-2024
Goed
Agaath Hoff-Gravendijk
5 sterren
27-1-2024
Ik gebruik Areds 2 al jaren e, ben zeer tevreden over het produkt
Nico Lathouwers
4 sterren
13-1-2024
Weet niet of het echt effectief is voor de macula, maar wordt sterk aangeraden om te gebruiken door een tweetal [...] in Breda en Tilburg. Het zou zeker het verslechteren van zicht van mijn ogen vertragen
Gaby
5 sterren
3-12-2023
Areds2 oogformule in combinatie met omega3 vis capsules hebben volgens wetenschappelijk onderzoek een positief effect op de conditie van de macula. Dit is in combinatie met een gezonde leefstijl het enige dat ik zelf kan doen om verergering mijn [...] tegen te gaan. Hopelijk helpt het, ik heb er vertrouwen in. Ik bestel graag bij vitaminenoprecept omdat het snel verstuurd wordt in handige zakken die in een plat doosje door de brievenbus passen. Formaat capsules is gemakkelijk door te slikken.
Vera Bondy
4 sterren
24-11-2023
Dit product werd mij ten zeerste door een [...] van het [...] geadviseerd. Ik kan niet beoordelen of het gebruik helpt maar ik vertrouw op de [...].Van mij slechts 4 sterretjes want a) ik ben vegetariër en in dit product is ook rundergelatine verwerkt, en b) is de verpakking niet optimaal: de sluitstrip is al lang ter ziele terwijl de verpakking nog niet leeg is.

Reactie Vitaminen op Recept - Geachte mevrouw Bondy, Hartelijk dank voor uw review en feedback over de capsules en sluit strip van de verpakking! Wij begrijpen dat het vervelend is om de AREDS 2 Oogformule in te nemen wanneer uw vegetariër bent door de rundergelatine in de capsule. Ook is het niet de bedoeling dat de sluit strip al zo gauw niet meer bruikbaar is. Zodoende heb ik uw feedback neergelegd bij onze product ontwikkelingsafdeling, zodat zij dit verder kunnen oppakken. Hopelijk zou het in de toekomst mogelijk zijn om de capsule vegetarisch te maken! Vriendelijke groet, Maxime - Vitaminen Op Recept

Gerard
5 sterren
22-10-2023
Levering van het product is snel en de bestelprocedure eenvoudig. Ik gebruik het product op aanraden van de oogarts van de Bergman Kliniek. Of het helpt kan ik niet beoordelen. Ik vertrouw erop dat de raad die mij is gegeven nuttig is,
Ton
5 sterren
14-9-2023
levering oké maar kan niet constateren of deze capsules echt werken bij mijn aandoening nl [...]! Dus afwachten maar! Deze capsules zijn mij aangeraden door de oogarts die mij nieuwe lenzen heeft geplaatst!
L,C.M van Zwet
5 sterren
10-9-2023
Goed
H.K.Appel
4 sterren
13-7-2023
Al geruime tijd gebruik ik [...] AREDS 2 oogformule, minder zink i.v.m. geconstateerde [...] aan mijn linker oog, Is de keuze voor minder zink wel de juiste ? Aan mijn rechter oog is onlangs [...] ontdekt, [...]. Helpt ARENDS 2 ook voor deze vorm [...]?

Reactie Vitaminen op Recept - Beste heer/mevrouw Appel, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Voor advies over welke variant van de Areds 2 het beste voor u is, kunt u het beste even contact opnemen met uw oogarts die de Areds 2 heeft voorgeschreven. Hij of zij kent uw medische situatie het beste en kan gericht advies geven over de variant waar u het beste mee gebaat bent. Vriendelijke groet, Klantenservice Vitaminen op Recept

Jolanda
4 sterren
11-7-2023
Levering correct. [...] Het is niet te meten of deze capsules bijdrage leveren aan verbetering. Wel is het, [...], 'het enige dat u zelf kunt doen om de vochtbalans te verbeteren'. Wat ik erg jammer vind is dat ze geleverd worden in een giga-zak waar je dus ettelijke keren met je hand in moet om een capsule te pakken. Ook staat deze niet leuk op aanrecht of eettafel. Aangezien je ze 2 x per dag moet innemen, moeten ze ook een beetje in je zicht staan. Graag dus bij eerste bestelling (we gebruiken deze capsules vaak heel lang) een aardig potje meesturen? Dan kunnen de capsules daar met een dertigtal ingegoten worden en hoef je dus nooit meer met je handen in die zak. Idee?

Reactie Vitaminen op Recept - Beste Jolanda, dank voor uw uitgebreide beoordeling! Wij leveren de capsules in zak zodat de verpakking gemakkelijk door de brievenbus past. Mocht u het vervelend vinden om de capsules dagelijks uit de zak te pakken dan kan u een voorraad voor een week of twee in een doosje of pot stoppen. De capsules blijven het beste bewaard in de originele verpakking, maar voorraad voor een week of twee in een doosje bewaren is een prima compromis. Ten slot zal ik uw suggestie wat betreft het potje doorsturen aan onze afdeling productontwikkeling, hartelijk dank voor uw inbreng. Vriendelijke groet, Klantenservice Vitaminen op Recept

Ron C.A. Knip
4 sterren
25-6-2023
Levering is perfect, maar over het product kan ik niet oordelen. Ik gebruik het nu een jaar en de ogen zijn niet verder achteruit gegaan. Ik ben 85 en heb AREDS gebruikt op advies van de oogarts en er wel vertrouwen in, maar ik ben van mening dat het onder de basiszorgpolis zou moeten vallen, de prijs is fors....
E.B. de Boer
4 sterren
19-6-2023
De recente bestelling en levering van Areds 2 capsules verliep vlot. Ik weet nog niet of deze Areds 2 verbetering brengt in dev Makula aantasting van mijn R oog.
Dorothea
5 sterren
13-6-2023
In november 2022 werd er [...] in mijn rechter oog geconstateerd en was het zicht 65%. Vanaf november '22 kreeg ik elke maand een injectie in mijn rechter oog. De injectie zorgt ervoor om de groei en lekkage van bloedvaatjes tot stilstand te brengen. Als het medicijn aanslaat, verdwijnen bloed en vocht uit de macula. Op aanraden van de oogarts nam ik dagelijks 2 capsules Areds 2 minder Zink. Bij controle in maart en begin juni '23 was het vocht in mijn rechteroog verdwenen en het zicht was 95% en dus erg vooruit gegaanIk kan natuurlijk niet bewijzen, maar ik denk dat Areds 2 Minder Zink heeft bijgedragen dat het zicht in mijn rechteroog zo snel is verbeterd. Ik blijf de capsules in ieder geval innemen.
Joke Kersten
5 sterren
10-6-2023
Op aanraden van de oogarts ben ik het gaan gebruiken, geen bijwerkingen! De macula blijft redelijk constantq
M d. Vries
5 sterren
25-5-2023
heb dit product een aantal jaren bevalt goed en zeer snel geleverd
Marry
5 sterren
1-4-2023
De macula blijft redelijk constant.
Sue
5 sterren
22-3-2023
De macula blijft redelijk constant. Omdat ik Areds 2 op aanraden van de oogarts tijdens onderzoek voor een star behandeling 2021, neem ik aan dat het werkt. Het geeft in ieder geval geen bijwerkingen.
Andy
5 sterren
1-3-2023
Nog geen idee of het helpt
Elly Dullens-Hochstenbach
5 sterren
21-1-2023
PRIMA
Henk Wijers
5 sterren
9-1-2023
IK gebruik nu ongeveer 5maanden Areds 2 Minder ZinkEn ik voor mijzelf vind dat ik beter zie dus blijf ik het gebruikenMoet binnenkort naar de oogarts dan hoor ik het wel.
Annemarie
3 sterren
9-1-2023
De macula blijft redelijk constant. Omdat ik areds 2 op aanraden van de [...] gebruik, neem ik aan dat het werkt.
relik
4 sterren
10-10-2022
tot nu toe goede ervaring. Zojuist een nieuwe bestelling geplaats. tgoed
Sientje
5 sterren
22-9-2022
Ik slik deze capsules nu al een paar jaren op advies van mijn [...] omdat ik [...] heb en ze zijn nog steeds tevreden over mijn ogen.
Elisabeth Schouten-Vossen
3 sterren
2-6-2022
Op advies van de [...] slik ik Areds2 Minder zink, maar ik heb geen flauw idee of het werkt. Anderhalf jaar geleden is de [...] geconstateerd en sinds een jaar slik ik de Areds2. Mijn zicht is duidelijk minder gewordrn, maar er schijnt ook wat staar te zitten , dus is het voor mij moeilijk uit te maken waardoor het slechtere zicht komt. Ik kan niet vergelijken, he? Dan zou ik moeten stoppen met Areds2 en dat durf ik natuurlijk niet.
JK
2 sterren
15-5-2022
Helaas moet ik ook constateren dat de [...] onverminderd verder gaat ondanks jaren gebruik van Areds2. Daarmee is niet gezegd dat Areds2 niets doet . Ik stel voor dat er uitgebreid onderzoek naar de werking van dit product wordt gedaan. Uiteraard zouden veel van uw gebruikers hun medewerking aan willen verlenen. Want [...] is niet een pretje.

Reactie Vitaminen op Recept - Beste JK, Wat jammer om te vernemen dat de conditie van uw ogen achteruit is gegaan, ondanks dat u de Areds 2 formule gebruikt. De formule van ons Areds 2 supplement is gebaseerd op een studie, uitgevoerd door de National Eye Institute in Amerika. Tijdens dit onderzoek zijn meer dan 10,000 personen gevolgd gedurende langere perioden. De samenstelling van ons Areds 2 supplement is identiek aan het supplement wat in dit onderzoek is gebruikt, zonder verdere toegevoegde stoffen. Alhoewel u geen verbetering ervaart, is het wel mogelijk dat verdere aftakeling vertraagd wordt bij gebruik van dit supplement. Met vriendelijke groet, Max - Klantenservice Vitaminen op Recept

Riet de Winter
5 sterren
21-4-2022
Ik merk de voordelen van dit product. Het werkt echt voor mijn ogen, ik ervaar dat het zicht beter wordt, sinds ik dit gebruik.
Marina
5 sterren
17-3-2022
Ik heb de indruk, dat mijn ogen niet verder achteruit gaan.
H. Bakker
5 sterren
10-3-2022
Op advies van mijn [...] ben ik dit gaan slikken en hij is erg tevreden met de resultaten tot nu toe.
Ercan
1 sterren
13-2-2022
Ik gebruik Areds2 volgens me heb ik 2 zakken leeg. Ik kan geen ervaring delen. Ik merk niets.

Reactie Vitaminen op Recept - Beste heer Ercan, Het voornaamste doel van de Areds 2 is om de conditie van uw ogen stabiel te houden en verdere aftakeling te voorkomen. Dit kan worden geconstateerd door de oogarts, maar misschien merkt u dit zelf ook. In ieder geval kunt u op deze manier de werking van dit supplement evalueren. Vriendelijke groet, Max - Klantenservice Vitaminen op Recept

ine
1 sterren
6-12-2021
Ik heb Areds2 Minder Zink (40mg) besteld. Toch heb ik een zakje gekregen met 80mg zink in de capsules. Ben daar zeer ontevreden over. Kan het zakje niet terugsturen, heb het al opengemaakt...
Gerhard Meijerink De Bakkerij 7 7245 AN Laren
4 sterren
9-11-2021
Goede ervaring, anders niet opnieuw besteld.
paul de looij
5 sterren
13-8-2021
Op aanraden van de [...] Areds2 door mijn 95-jarige laten slikken. Hij lijdt aan droge [...]. Op dat moment waren zijn ogen samen net onder 50%. Hij slikt maar één capsule per dag. Na ongeveer 11 maanden merkte mijn vader dat hij ineens weer in staat was om Teletekst op tv te lezen. Daarna deden we een oogmeting ( om zijn rijbewijs te laten verlengen) die uitwees dat zijn ogen nu 70% waren. De [...] heeft nu geadviseerd het rijbewijs van mijn nu 96-jarige vader met 5 jr te verlengen. ( maar het CBR heeft het laatste woord) zijn algehele conditie is relatief goed. Vermoedelijk is Ared2 door de zink samenstelling ook goed voor zijn prostaat en immuunsysteem.
C. Van der Elst
5 sterren
10-4-2021
[...] zeer tevreden over ogen. Macula was [...] geworden. Slik trouw 2 maal p.d.
Charlotte
5 sterren
15-1-2021
Na een jaar slikken was de [...] zeer tevreden over de toestand van mijn [...], dus ik ook.
J.G.J. Croes
5 sterren
23-11-2020
Na de diagnose [...] aan beide ogen ben ik op advies van de [...] AREDS 2 minder zink gaan gebruiken en een dieet gaan volgen voor MD. En wonder boven wonder, mijn [...] is [...]! De artsen staan voor een raadsel maar ik ben dolblij Maar ik mag niet stoppen met de Areds.
C. Vid Lans
5 sterren
10-10-2020
Ik gebruik het nu 1 jaar en heb de indruk dat natte macula oog iets [...] is en droge macula (andere oog) [...] blijft.
jan mensink
4 sterren
24-7-2020
merkt er weinig van
J.P. Veelenturf
4 sterren
18-5-2020
Slik ik al enkele jaren