WLS Subliem formule

DE SLEEVE FORMULE IS HELAAS TIJDELIJK NIET LEVERBAAR. WIJ VERWACHTEN DEZE BEGIN APRIL. U KUNT TIJDELIJK DE GBP FORMULE OVERWEGEN. . .

Onze WLS Subliem formule bevat vitaminen en mineralen die uw lichaam na een gastric bypass of sleeve behandeling naast voeding en beweging nodig kan hebben. De stoffen ondersteunen het lichaam, waardoor dit complex ideaal is voor wie met voeding alleen niet genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. WLS staat voor weight loss surgery. Het complex levert een hoogwaardige aanvulling op specifieke vitaminen en mineralen na bijvoorbeeld een (mini) gastric bypass of sleeve behandeling.

WLS Subliem GBP formule

De WLS Subliem GBP formule is speciaal voor klanten die een (mini) maagverkleining hebben gehad. In deze formule zitten vitaminen en mineralen die uw lichaam na de operatie ondersteunen. Met een hogere dosering vitamine D3 en B12 draagt het middel bij aan de aanmaak van rode bloedcellen en ondersteunt het de botten. Ook helpt vitamine D3 bij een betere opname van calcium.

WLS Subliem Sleeve formule

Dit complex geeft uw lichaam extra vitaminen en mineralen na een sleeve behandeling. De WLS Subliem Sleeve formule werkt onder andere met verschillende B-vitaminen die helpen vermoeidheid te verminderen dankzij de aanmaak van rode bloedcellen. IJzer bevordert de energiestofwisseling. Vitamine C en D ondersteunen uw weerstand en dragen bij aan een betere opname van onder andere calcium.

Over VitaminenOpRecept.nl

U koopt deze supplementen en mineralen zonder recept en tegen de laagste prijs. Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. Gebruik dit middel in overleg met een deskundige.

Klantenservice

Heeft u vragen over het gebruik van onze WLS Subliem formule? U kunt onze klantenservice bereiken via 0800-9887765.