Terug naar klantenservice

Veelgestelde vragen over: Kwaliteit

Waar komen de producten vandaan?

Vitaminenoprecept.nl koopt haar producten in bij gerenommeerde fabrikanten. Deze fabrikanten leveren dikwijls dezelfde capsules aan de verkopers van "merk supplementen". Hierdoor kan het voorkomen dat u dezelfde capsules voor een veelvoud van onze prijs in de winkel aantreft. Onze producten worden volgens de strenge GMP, ISO 22000 of BRC normen geproduceerd. Zo kunt u ervan uitgaan dat de producten veilig zijn en regelmatig worden geanalyseerd.

De toxicologische en veiligheidsgegevens van de ingrediënten van onze producten worden per partij bekeken en geanalyseerd zonder daarbij de veilige grenzen te overschrijden. Wij kopen al jaren bij dezelfde fabrikanten met betrouwbare, hoogwaardige grondstoffen. Fabrieksaf wordt er getest op producten en ingrediënten en wordt er getest op eventuele versnijdingsmiddelen en of verontreiniging. Dit omvat o.a het testen op zware metalen, microbiologische besmetting, kruisbesmetting en op specifieke allergenen en gluten. Het water en de lucht wordt in de fabriek regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er geen verontreiniging van buitenaf komt, tevens wordt er ook getest of de apparatuur schoon en ontsmet is. Zelf werken wij met HACCP (Hazard Analysis Contaminatie Control Point) systemen om potentiële gevaren zoals metalen, glas, plagen microbiële besmetting te identificeren en er voor te zorgen dat ze voorkomen worden.

Hoe worden de ingrediënten gewonnen?

Waar mogelijk kiezen wij voor ingrediënten die het milieu sparen. Zo worden onze visolieproducten gemaakt van restproducten, zodat er niet onnodig vis gevangen dient te worden. Enkel hetgeen wat na de productie van voedingsmiddelen overblijft, wordt ingezet. Onze vis wordt gevangen in de schone, zuivere wateren voor de kust van Zuid-Amerika. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van moleculaire distillatie. Zo blijft er een zeer zuiver product, zonder kwik of andere zware metalen, over.

Heeft Vitaminen op Recept een keurmerk?

Ja. Vitaminen Op Recept is een gecertificeerd lid van WebShop Trustmark, wat inhoudt dat wij de algemene voorwaarden hanteren zoals voorgeschreven voor Stichting Webshop Keurmerk. Dit keurmerk behartigt de belangen van de consumenten en de Webshop Keurmerk-voorwaarden zijn gebaseerd op de eerder door de Consumentenbond gehanteerde voorwaarden.

Contact

Mijn Vitaminen op Recept

Regel zelf zaken zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens.

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier.

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier.

Bel ons

Gemiddelde wachttijd: 1 minuut

0800-9887765 (NL)

0800-76780 (BE)

Gemiddelde wachttijd: 1 minuut

0800-9887765 (NL)

0800-76780 (BE)