Supplementen

Curcuma Novasol ®

2,3 sterren
3 Beoordelingen
Curcuma Novasol ®
2,3 sterren
3 beoordelingen
  • 185x beter opneembaar dan onbewerkt kurkuma extract
  • Ondersteunt de gewrichten
  • Maakt piperine toevoeging overbodig
15% korting speciaal voor jou
Kies je verpakking
Aantal
Op voorraad

Beschrijving

Het grootste probleem van curcumine (kurkuma) is de opneembaarheid in het lichaam. Curcumine zelf wordt namelijk nauwelijks opgenomen. Een hulpstof is nodig om curcumine op te nemen. Dit is "traditioneel" zwarte peper, ook wel piperine genoemd. Maar werkt dit echt wel zo goed?

Medivital introduceert nu curcumine in een speciale toedieningsvorm waarbij de stof is ingepakt in kleine bolletjes: micellen. Hiermee wordt de lichaamseigen methode nagebootst om vet en vetoplosbare stoffen in het lichaam op te nemen. Dit leidt tot een veel betere opname en veel hogere concentraties in het bloed. Het innemen van één capsule met 40 mg NovaSol® Curcumine in micellen staat daardoor gelijk aan 7400 mg Kurkuma Longa, niet ingekapseld in micellen. Waar zwarte peper de opname zou verbeteren met factor 20, doet de micellenstructuur dat met factor 185!

Curcumine NovaSol® met o.a. vitamine D is een antioxidant dat het natuurlijke afweersysteem bevordert en een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen heeft. Het heeft onder meer voordelig invloed op de gewrichten, huid, lever en de bloedproductie.

Extra tip: Neem de capsule in voor het slapen gaan. Tijdens het ontwaken in de vroege ochtend spelen de meeste processen een rol waarbij anti-oxidanten gewenst zijn. Daarnaast zijn de vegetarische vloeibare capsules 4 keer minder dik dan standaard softgel capsules en lossen daardoor sneller en op de juiste plaats op.

Vergelijkbare producten

Wasbaar mondkapje
Wasbaar mondkapje
Vanaf € 6,75
Bekijk product
Vitamine D3 Capsules
Vitamine D3 Capsules
5 sterren
(1)
Vanaf € 16,45
Bekijk product
AREDS 2 Oogformule
AREDS 2 Oogformule
4,8 sterren
(27)
Vanaf € 59,00
Bekijk product
WLS Subliem GBP Formule
WLS Subliem GBP Formule
4,9 sterren
(33)
Vanaf € 11,95
Bekijk product

Gebruiksadvies

Inname

1 maal daags 1 capsule in zijn geheel met een glas water innemen. Bij voorkeur voor u gaat slapen.

Allergie informatie

Bevat geen allergenen.

Waarschuwing

  • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Bewaar supplementen altijd op een koele (15 tot 25 ºC), donkere en droge plaats.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling

Ingrediënten

Kruiden, vulmiddel (Polysorbate), curcuma Longa rhizomes extract, vitamines, capsuleomhulsel (Hypromellose).

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:

Ingrediënt Hoeveelheid
Curcumine Novasol® (uit 48 mg curcuminoïden) 40 mg (40 mg curcumine in micellen = 7400 mg Kurkuma longa niet in micellen)
Vitamine D3 (als cholecalciferol) 5,4mcg

Vaak samen gekocht

Wasbaar mondkapje
Wasbaar mondkapje
Vanaf € 6,75
Bekijk product
Vitamine D3 Capsules
Vitamine D3 Capsules
5 sterren
(1)
Vanaf € 16,45
Bekijk product
Rode Gist Rijst Capsules
Rode Gist Rijst Capsules
3 sterren
(1)
Vanaf € 46,95
Bekijk product
Bactriflora Capsules
Bactriflora Capsules
5 sterren
(1)
Vanaf € 31,95
Bekijk product
Vitamine D3 - 3000 IE
Vitamine D3 - 3000 IE
5 sterren
(1)
Vanaf € 31,95
Bekijk product

Beoordelingen Curcuma Novasol ®

2,3 van 5 sterren
Aantal reviews: 3
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 sterren
2

Laat een beoordeling achter

We zijn benieuwd naar uw bevindingen. Schrijf uw ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. Als u vragen of opmerkingen heeft over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we u beter helpen bij onze klantenservice, ook zij staan graag voor u klaar.

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen, mogen door ons worden aangepast.

Laatste 3 beoordelingen

A.R. Tibbertsma
1 sterren
6-2-2022
Absoluut ontevreden over dit product wat ik nu ruim drie maanden gebruik. Geen enkele merkbare verandering en/of verbetering van mijn gewrichtsklachten. Wat mij betreft dus weggegooid geld.

Reactie Vitaminen op Recept - Beste heer Tibbertsma, Wat vervelend om te horen dat u onvoldoende resultaat had bij gebruik van ons Cucuma Novasol product! Ieder lichaam is anders en zodoende kan de werking van een product per persoon verschillen. Daarnaast kan de aard van de klachten waarvoor u het product gebruikte ook invloed hebben op het resultaat. Eventueel kunt u contact opnemen met onze Klantenservice zodat wij samen met u kunnen kijken waarom dit product onvoldoende werkte, en wat u misschien better kan gebruiken. Met vriendelijke groet, Max - Klantenservice

Antoon
5 sterren
11-11-2021
Prima product en snel geleverd
H. de Groot
1 sterren
2-12-2020
na een maand gebruik kan ik niet zeggen dat ik wat merk? hoe lang duurt het voordat je effect krijgt en je het merkt aan je lichaam?

Reactie Vitaminen op Recept - Wij adviseren een supplement altijd minstens zes tot acht weken te gebruiken, om zo te kunnen beoordelen of een supplement bij u het gewenste effect geeft. Indien u nog aanvullende vragen heeft over de werking van een supplement, dan zou ik u vriendelijk willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder met uw vragen!