Probiotica

Probaflor

5 sterren
1 Beoordeling
Probaflor
5 sterren
1 beoordeling
 • Hoog gedoseerde probioticamix met 11 bacteriestammen
 • 20 miljard kolonievormende eenheden per capsule
 • Met maagzuurresistente capsules (EMBO CAPS®)
 • Met CSP™ Activ-Vital verpakking, ter bescherming van licht, vocht en lucht
15% korting speciaal voor jou
15% korting speciaal voor jou
15% korting speciaal voor jou
Kies je verpakking
Voordeligste keuze
Aantal
Op voorraad

Beschrijving

Nupure probaflor biedt een krachtige combinatie van 11 zorgvuldig gekozen bacteriestammen (met 20 miljard kolonievormende eenheden), wetenschappelijk onderbouwd voor optimale kwaliteit. De capsules bevatten ook kleine hoeveelheden inuline, een bekend prebiotica dat dient als voeding voor de goede bacteriën. Dit vergemakkelijkt hun kolonisatie in de darmen en bevordert de gezondheidsvoordelen.

De maagzuurresistente capsulewand zorgt ervoor dat de bacteriën levend de darmen bereiken. De exclusieve CSP™ Activ-Vital verpakking beschermen de capsules tegen licht, vocht en lucht, waardoor de kwaliteit behouden blijft.

Kwaliteit van de bacteriestammen

 • Zorgvuldige selectie: onze bacteriestammen worden zorgvuldig geselecteerd, met als kenmerkende eigenschap een brede samenstelling van pH-stammen. Dit waarborgt niet alleen hun overleving tot in de darmen, maar ook hun optimale werking in diverse spijsverteringsomgevingen.
 • Uitgebreide tests en onderzoek: voorafgaand aan hun toevoeging aan de capsules ondergaan de gekozen stammen uitgebreide tests en onderzoek. Deze grondige evaluatie verzekert de hoogste kwaliteit voordat ze aan het product worden toegevoegd.
 • Bestand tegen gal en maagzuur: de stammen in nupure probaflor zijn natuurlijk bestand tegen gal en de zure omgeving van de maag. Hierdoor bereiken ze levend de darmen, wat essentieel is voor hun effectiviteit.
 • Effectieve hechting aan het darmslijmvlies:onze stammen hebben het vermogen om effectief aan het darmslijmvlies te hechten, wat bijdraagt aan hun werking.
 • Klinisch bewezen doeltreffendheid:de doeltreffendheid van de geselecteerde stammen wordt klinisch onderbouwd door meer dan 90 studies uitgevoerd door vooraanstaande internationale onderzoekers op het gebied van microbiologie. Dit bevestigt op overtuigende wijze de effectiviteit van nupure probaflor als hoogwaardig probiotica-supplement.

Kwaliteit van de EMBO CAPS® Capsule
Bij nupure probaflor begrijpen we de cruciale uitdaging waarmee probiotica worden geconfronteerd, namelijk het overleven in de zure omgeving van de maag. Onze oplossing hiervoor is de ontwikkeling van maagzuur-resistente capsules. Deze speciaal ontworpen capsules beschermen de bacteriestammen nauwgezet, waardoor ze intact en goed functionerend de darmen bereiken.

Kwaliteit van de CSP™ Activ-Vital verpakking
De gepatenteerde CSP™ Activ-Vital verpakking waarborgt de kwaliteit van de capsules. Deze verpakking beschermt de capsules tegen schadelijke externe factoren, zoals vocht, zuurstof, temperatuurschommelingen en (UV-) licht. Op deze manier wordt de levensvatbaarheid van de probiotica in de capsules gewaarborgd.

Europese richtlijnen
Nupure probaflor voldoet aan de strengste productienormen en we hechten grote waarde aan de herkomst van de bacteriestammen. Deze zijn zorgvuldig verkregen van gerenommeerde fabrikanten verspreid over de EU. Dit waarborgt niet alleen traceerbaarheid van de stammen, maar biedt ook optimale controle over de kwaliteitsformulering van het product.

Klantbeoordelingen
Nupure probaflor onderscheidt zich door het vertrouwen van onze consumenten. Met meer dan 500.000 consumenten die kozen voor nupure probaflor en met meer dan 7.000 vijfsterrenklantbeoordelingen die de doeltreffendheid en betrouwbaarheid van onze probiotica bevestigen.

Ilona
5 sterren
15-2-2024
Supergoed product en merk, blij dat ik deze nu bij jullie kan bestellen
Bekijk hier alle reviews

Gebruiksadvies

Inname

Volwassenen nemen dagelijks 1 capsule nupure probaflor 10-20 minuten voor de eerste voedselinname.

Aangezien de kolonisatie van de bacteriën enige tijd in beslag neemt, moet nupure probaflor gedurende ten minste 3 maanden worden ingenomen. Deze kuren kunnen indien nodig worden herhaald. nupure probaflor is ook geschikt voor langdurig gebruik.

Allergie informatie

Bevat geen allergenen.

Waarschuwing

 • Nupure probaflor is niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Patiënten met een immuundeficiëntie moeten het gebruik met een arts bespreken.
 • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
 • Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
 • Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Bewaaradvies

Nupure probaflor moet op een droge, koele plaats uit de buurt van zonlicht worden bewaard. De verpakking moet altijd goed gesloten worden gehouden om te voorkomen dat er vocht binnendringt. Het is niet nodig om het product in de koelkast te bewaren.

Samenstelling

Ingrediënten

Maïszetmeel; Probaflor mix van bacteriestammen, Bifidobacterium animalis ssp. Lactis BLC1, Lactobacillus delbrueckii ssp. lactis LL82, Lactobacillus plantarum 14D, Lactobacillus acidophilus LA1, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus LB2, Streptococcus thermophilus Z57, Bifidobacterium bifidum SP9, Bifidobacterium longum ssp. longum SP54, Lactobacillus salivarius SP2, Lactobacillus rhamnosus SP1, Lactobacillus casei BGP93]; EMBO CAPS® maagsapresistente capsule (hydroxypropylmethylcellulose, pectine), inuline, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren).

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:

Ingrediënt Hoeveelheid
Bacteriemix 2 x 10 miljard KVE*
Inuline 400 i.e. (*)

* KVE= *kolonievormende eenheden

Vergelijkbare producten

Probaflor Plus
Probaflor Plus
5 sterren
(1)
Vanaf € 36,95
Bekijk product
AREDS 2 Oogformule
AREDS 2 Oogformule
4,6 sterren
(64)
Vanaf € 59,00
Bekijk product
WLS Subliem GBP Formule
WLS Subliem GBP Formule
3,8 sterren
(125)
Vanaf € 11,95
Bekijk product
AREDS 2 Minder Zink
AREDS 2 Minder Zink
4,4 sterren
(39)
Vanaf € 59,00
Bekijk product
WLS Subliem Sleeve Formule
WLS Subliem Sleeve Formule
4,4 sterren
(15)
Vanaf € 11,95
Bekijk product

Vaak samen gekocht

Nucolsan
Nucolsan
5 sterren
(2)
Vanaf € 36,95
Bekijk product
Probiotica
Probiotica
Vanaf € 33,45
Bekijk product
Calci D3
Calci D3
4,7 sterren
(6)
Vanaf € 17,45
Bekijk product
Magnesium Citraat
Magnesium Citraat
4,7 sterren
(6)
Vanaf € 28,45
Bekijk product
Rode Klaver
Rode Klaver
Vanaf € 28,45
Bekijk product
Curcuma Novasol ®
Curcuma Novasol ®
3 sterren
(4)
Vanaf € 74,95
Bekijk product

Beoordelingen Probaflor

5,0 van 5 sterren
Aantal reviews: 1
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 sterren
0

Laat een beoordeling achter

We zijn benieuwd naar uw bevindingen. Schrijf uw ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. Als u vragen of opmerkingen heeft over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we u beter helpen bij onze klantenservice, ook zij staan graag voor u klaar.

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Laatste 1 beoordelingen

Ilona
5 sterren
15-2-2024
Supergoed product en merk, blij dat ik deze nu bij jullie kan bestellen