Slikadvies

Ojee, een probleem met het slikken van pillen, tabletten en capsules. Het feit dat u hier terecht bent gekomen, geeft aan dat u waarschijnlijk moeite heeft met het doorslikken van uw preparaat. Niet getreurd, het komt vaker voor en is ook nog op te lossen.

 

Realiseer u dat uw keel groot genoeg is om het preparaat door te slikken. Immers uw stukjes boterham met kaas kunnen er ook doorheen.

Bijna alle producten zijn voorzien van een coating die het slikken vergemakkelijkt. Deze coating zorgt voor een glibberig laagje op het preparaat maar houdt de vieze smaak tegen. Probeer het zelf maar, bijna alle preparaten zijn smaakloos, zelfs de visolie.

Druk uw kin richting uw borst, dit opent de keel maximaal (in tegenstelling tot het hoofd achterover doen)

Doe het preparaat in een lepel met yoghurt, vla of appelmoes. Het preparaat smelt heus niet in 3 seconden, dat duurt langer. Slik het preparaat met de vloeistof door.

U mag de tablet breken, harde capsules met droge inhoud kunnen worden opengemaakt. . De inhoud kan op een lepel of door de vla, yoghurt of andere dikkere vloeistof worden gemengd. (let op; nu kan er wel een smaak geproefd worden). Let op uw kleding, vlekken zijn soms niet te vermijden. Overleg altijd met ons, soms is de opneembaarheid van een capsule minder goed als hij wordt bewerkt. Gelcapsules kunt u beter niet openmaken

 

 

 

Meer informatie