Alles over ons

VitaminenOpRecept.nl is een onderdeel van Medivital BV. Onze contact gegevens vindt u aan de rechterzijde van deze pagina.

Heeft u een vraag over ons assortiment of uw bestelling, vul dan hieronder uw gegevens in. Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u naar de pagina's die links op deze pagina vermeld staan.

Over ons:

Medivital bestaat sinds 2005. Vanaf het begin leveren wij kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. En met succes; duizenden klanten weten ons inmiddels te vinden. Compromisloze kwaliteit, een prettige prijs en een correcte service zijn de sleutel tot dit succes. Vanaf dag 1 pakken wij de dingen anders aan zoals u die bij de drogist of apotheek gewend bent. Onze producten koopt u voor bijna een half of heel jaar, daarmee pakt u gelijk een flinke korting. Bovendien leveren wij de producten snel en gemakkelijk bij u thuis. Onze speciale brievenbus verpakking kan zo door de brievenbus (vandaar de naam) en zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten of uw producten bij de buren moet gaan ophalen. En onze service is gegarandeerd! Niet alleen door ons, maar ook door het Webshop Keurmerk dat onze webshop uitgereikt heeft gekregen. Hiermee weet u zeker dat u veilig koopt zonder verrassingen. 

Onze missie: 

Medivital levert al jaren aan duizenden klanten hoogwaardige vitamine preparaten. Wij leveren een optimaal product tegen een betaalbare prijs met een hoog serviceniveau.

Onze visie:

Medivital wil betaalbare, kwalitatief hoogstaande producten leveren om zo de gezondheid en het welbevinden van haar klanten te optimaliseren. Voor nu, morgen en in de toekomst. 

Meer informatie